Op zoek naar stickervellen in A4 formaat? Zo betaal je niet te veel

stickervellen a4

Stickers zijn altijd leuk en handig om te hebben, of het nu is om cadeautjes op te fleuren of om een eigen ontwerp op te maken. Maar soms kunnen de kosten van goede kwaliteit stickervellen in A4 formaat oplopen tot een hoog bedrag per vel. Gelukkig zijn er manieren om te besparen zonder de kwaliteit te verliezen. In deze blog delen we vijf tips om goedkope, maar kwalitatief goede a4 stickervellen te kopen.

Koop grote aantallen in een keer

Vaak geldt de regel: hoe meer je koopt, hoe goedkoper het wordt. Dit gaat ook op voor a4 stickervellen. Bekijk daarom de opties om in bulk te kopen. Dit kan bijvoorbeeld bij groothandels, maar ook op online webshops. Door in bulk te kopen, kan je vaak flink besparen per vel. Bovendien heb je zo meer dan genoeg stickers voor verschillende gelegenheden.

Kies voor een goedkoop merk

Sommige merken zijn duurder dan andere, simpelweg omdat het merk bekender is. Dit betekent niet dat alle niet-bekende merken slechte producten leveren. Durf daarom eens te kiezen voor een goedkoper en minder bekend merk. Zo kan je vaak alsnog kwalitatief goede a4 stickervellen vinden, maar voor een lagere prijs. Doe wel eerst goed onderzoek voordat je gaat kopen.

Let op de kwaliteit van het papier

Papierkwaliteit is belangrijk bij a4 stickervellen. Het papier moet dik en stevig genoeg zijn zodat de sticker niet scheurt of loslaat. Daarnaast moet het papier ook eenvoudig te bedrukken zijn, zodat de inkt goed blijft zitten. Let hier daarom goed op bij het kopen van a4 stickervellen.

Vergelijk prijzen

Kijk altijd goed rond voordat je besluit te kopen. Een product kan bij de ene webshop goedkoper zijn dan bij de ander. Vergelijk daarom de prijzen bij verschillende online webshops. Voor a4 stickervellen is het vaak voordeliger om online te kopen, omdat de prijzen bij webshops doorgaans lager zijn dan in fysieke winkels.

Maak gebruik van kortingscodes

Webshops geven vaak kortingscodes weg aan klanten. Maak hier gebruik van en zoek naar kortingscodes voordat je a4 stickervellen gaat kopen. Zo kan je soms wel 10% of meer besparen op je aankoop. Schrijf je ook in voor nieuwsbrieven van webshops, want daar worden vaak ook kortingscodes in gedeeld.

Samenvatting 

Kortom, er zijn verschillende manieren om goedkope, maar toch kwalitatief goede a4 stickervellen te kopen. Door in bulk te kopen of te kiezen voor een minder bekend merk, kan je al flink besparen. Let bij het kopen van a4 stickervellen ook altijd op de papierkwaliteit en vergelijk de prijzen bij verschillende online webshops. Maak gebruik van kortingscodes om nog meer te besparen. Zo kan je met een gerust hart verschillende stickers plakken, zonder dat je portemonnee ervan hoeft te lijden.

Bron: https://www.dutchlabelstore.nl/

stickervellen a4