Adverteren bij Google

Adverteren bij Google

Lees hier over adverteren bij Google met een goede telemarketing als resultaat. Een zogeheten SEA vermelding op internet met een site met de goede content is vindbaar voor de potentiële klant. In dit artikel een korte uitleg hoe het werkt. De experts van Markant internet regelen je site tot in de puntjes. Te vaak is een site onvindbaar, of niet aantrekkelijk om op het internetadres te klikken om daadwerkelijk naar de site te gaan, of is de internetsite niet overzichtelijk en daardoor onbruikbaar. Ook voor het maken van sites zijn er beunhazen, en hierin geldt goedkoop is duurkoop, niemand is geholpen met een onvindbare site.

Jouw bedrijf staat in Google bovenaan

Door te adverteren bij Google staat jouw bedrijf in de populaire zoekmachine bovenaan. De opzet is makkelijk te zien, Google maar eens iets, bijvoorbeeld ’tuinmeubelen kopen’ en bovenaan staan advertenties. Dat is de zogeheten search engine advertising afgekort tot SEA. Onder de betaalde vermeldingen staan sites met een goede SEO wat staat voor search engine optimization, en helemaal onvindbaar zijn sites met een gratis vermelding en een slechte SEO. Door te adverteren bij Google is je site dus optimaal vindbaar, maar dat is niet voldoende om een site te hebben met veel sales. Er moeten nog enkele belangrijke details volgen.

Overzichtelijke site met een pakkende meta

Adverteren bij Google zorgt dat je bovenaan staat in de zoekmachine, maar nu moet het nog zo aangepast worden dat de potentiële klant daadwerkelijk op het internetadres klikt, en naar je shop gaat. Daarvoor wordt een pakkende meta title en meta discription gebruikt. Wederom het voorbeeld; tuinmeubelen kopen. Je typt de zoekterm in Google en klikt op zoeken, en dan zie je de lijst met shops. Net boven en en onder het internetadres is ruimte voor tekst. Boven het adres zou kunnen staan ‘voordelige tuinmeubelen’ en dat is de meta title. Onder het adres ‘bekijk hier het assortiment tuinmeubelen’ en dat is de meta discription.