Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar

Leuk bedrijfsuitje in Alkmaar gehad, samen met mijn collega’s. Ons bedrijf bestond vorige maand 25 jaar en dat wilde de directie niet zomaar voorbij laten gaan. Zij hadden een zeer leuke dag georganiseerd, samen met de medewerkwerkers van Uitjeseneten.nl. Zodra je op deze website gaat kijken zie je verschillende leuke uitjes staan. Hier kan je een keuze uit maken. Natuurlijk wilden wij in de buurt van ons bedrijf blijven, omdat wij eerst een paar uur moesten werken, maar dat was geen probleem. Nu kon iedereen vanuit het werk naar deze locatie in Alkmaar komen, waar wij werden ontvangen met een kopje koffie of thee en een heerlijke koek.

Bedrijfsuitje Alkmaar

Blikken en klikken, ons bedrijfsuitje in Alkmaar

Nadat wij de speluitleg hadden gekregen werden er teams gemaakt. Het leuke is dat iedereen hieraan mee deed, inclusief onze bazen. Zo leer je bepaalde mensen ook eens op een andere manier kennen.

Aan de hand van een plattegrond en een digitale camera moesten wij opdrachten uitvoeren in deze stad. Gelukkig zijn wij hier een beetje bekend, dus verdwalen was voor ons groepje uitgesloten. De vragen die wij onderweg moesten uitvoeren waren best wel pittig. Ondanks wij de stad goed kende, moesten wij toch de hulp van voorbijgangers inschakelen.

Aan het einde van deze dag, toen iedereen weer binnen was, werden er prijzen uitgereikt aan de mensen met de meeste, juiste antwoorden. Ook werden de foto’s getoond die eerder die dag waren gemaakt. Als afsluiter hebben wij kunnen genieten van een heerlijk diner.

Bedrijfsuitje Alkmaar

Beleef ook een super dag

Niet alleen bedrijven kunnen hier bij Uitjeseneten.nl een leuke dag laten organiseren. Groepen vanaf 8 personen kunnen zich hier al aanmelden. Een erg leuk idee, wanneer je jouw verjaardag of een ander evenement op een totaal andere wijze wilt vieren. Op deze website zijn diverse leuke uitjes te boeken. Elk uitje kan je uitbreiden met een catering erbij. Ook hier is weer een keuze in, zoals koffie, gebak, diner en drankjes erbij.

Mijn verjaardag heb ik dus op een heel andere wijze gevierd. Geen feest thuis, maar wij hadden afgesproken op een locatie in Alkmaar. Ik had gekozen voor het thema, wij houden van Holland. Een zeer leuke en oer Hollands spel en aanvullend een heerlijk diner. Het was een zeer gezellige avond, veel gelachen en heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.