Bespreek een bijzondere incentive reis

Als je personeel goed werk levert mogen ze daar zeker wel eens extra voor beloond worden. Dit kun je doen door ze financieel een extraatje te geven maar ook een incentive reis is een leuke beloning.

Wat betekent incentive nu eigenlijk?

Incentive staat voor stimulans en dat is ook precies wat het begrip inhoudt. Als de werknemers bezig zijn met een bepaald project en het einddoel op de juiste wijze en binnen een bepaalde tijd bereikt hebben is een beloning wel op zijn plaats. Deze beloning in de vorm van een incentive kun je ze reeds tijdens de looptijd van het project beloven zodat er iets is om naar uit te kijken.

Leuke vooruitzichten zorgen voor meer motivatie

Een dergelijke belofte en vooruitzicht zorgen ervoor dat je medewerkers extra gemotiveerd raken de klus te klaren en leveren ook aanzienlijk betere resultaten op. Als je werknemers een incentive in de vorm van een reis in het vooruitzicht hebben zullen ze meer inzet tonen en is dit ook gunstig voor jouw bedrijf.

Bestemmingen in binnen- en buitenland

Een incentive reis wordt vaak gemaakt naar een bestemming in het buitenland. Het is echter ook mogelijk een leuk uitje te doen in eigen land. Zo verzorgt Pegasus Events ook diverse en bijzondere dagjes uit in Rotterdam. Hierbij kun je denken aan een tocht door de stad met een Tuk Tuk maar ook een dagje avontuur op het water behoort tot de mogelijkheden.

Goed voor de samenwerking en gezondheid

De uitstapjes met het personeel zorgen voor een goede teambuilding omdat ze samen zijn en samen dienen te werken. Tevens leren ze elkaar zo beter kennen op een andere locatie dan alleen maar op werkplek. In de regel zorgt een incentive voor ontspanning waardoor je werknemers fitter blijven en minder snel ziek zullen worden.