De bedrijfskleding laten wassen

De bedrijfskleding laten wassen door een erkend bedrijf is een geweldige uitkomst. Wij zijn de eigenaren van een groot horecabedrijf en daar hebben wij de hygiëne hoog in het vaandel staan. Niet alleen moeten onze werknemers er netjes en verzorgt uit zien, maar ook hun kleding moet schoon zijn. In eerste instantie hadden wij met het personeel afgesproken dat iedereen zijn of haar outfit zelf deed wassen, maar daar zijn wij vrij snel van terug gekomen. De kleding hadden wij allemaal tegelijk gekocht en deze zag er in het begin ook mooi uit.

bedrijfskleding laten wassen

Bedrijfskleding laten wassen door Lavans

Naarmate de tijd vorderde zag je ook de verschillen. Sommige hadden de kleding te warm gewassen en hierdoor kwamen de verschillen naar voren. Er was zelfs één medewerker die het voor elkaar had gekregen om de kleding te laten krimpen in de was. Dit was voor ons bedrijf een reden om de was uit te gaan besteden. Op deze manier hoeven wij geen smoesjes meer te horen van de medewerkers die weer eens niet gewassen hadden.

Lavans is het bedrijf die wij hebben benaderd om onze kleding te gaan wassen. Dit bedrijf heeft speciale machines om deze kleren in te wassen. Elke week komt er een wagen langs die onze vuile was op komt halen en nieuwe weer aanlevert. Iedereen heeft op deze manier elke week weer fris gewassen kleding aan.

Dit bedrijf heeft veel mogelijkheden dan alleen het wassen van kleren. Op hun website kan je zien welke diensten zij nog meer leveren.