Een incassobureau inschakelen helpt echt!

Door mijn jarenlange ervaring in de zakenwereld kan ik veel mensen van advies voorzien. Zo is mijn broertje pas geleden begonnen met ondernemen. Ondernemen ligt hem wel en ik weet ook zeker dat hij het goed gaat doen. hij loopt helaas wel tegen de eerste probleempjes aan en ik help hem hier mee. Hij vindt het erg fijn als ik hem help en ik heb er eigenlijk zelf ook wel plezier van. Pas geleden had mijn broer een groot probleem. Een klant van hem betaalde niet en hij wilde de klant niet kwijtraken, ik had hier gelukkig wel een goede oplossing voor. Een incassobureau inschakelen is namelijk de perfecte oplossing. Hierdoor krijg je je geld en hou je de klant. Gelukkig heb ik hier zelf ook ervaringen mee gehad en wist ik nog wel een goed bureau.  Bill incasso is namelijk perfect! Als ze het geld van de klant ontvangen krijg je het binnen enkele dagen terug en als dit niet lukt geld de no cure no pay regeling. Dit houdt in dat als het ze niet lukt om je geld terug te krijgen je ze niks hoeft te betalen!

Mijn broer is er super blij mee

Inmiddels hebben we het incassobureau voor hem ingeschakeld en heeft hij zijn geld gekregen! Dit is fantastisch want hierdoor komt mijn broer niet in de problemen. We zijn ze erg dankbaar en als er weer iets is huren we ze weer in!Een incassobureau inschakelen is echt super en zeker een aanrader.