Fantastische start met backlinks inkopen

Fantastische start met backlinks inkopen

Vrienden tipten me er al een tijdje geleden op, dat backlinks inkopen een heel goede zet zou zijn voor mijn bedrijf. Ik moet zeggen er eerst nog niet zo op gericht te zijn geweest, hoor, op de hele wereld van de online marketing. Toch begonnen dingen me op te vallen, dingen die ik in de jaren daarvoor nog nooit zo had gezien. Zo werd je vroeger bij eigenlijk elk onderwerp dat je intoetste op de zoekbalk van je computer wel naar een informatieve site over dat onderwerp doorverwezen terwijl dat sinds een jaartje of wat wel anders is. Tegenwoordig zie je, met welk onderwerp je dan ook intoets, een commerciële website verschijnen of een webshop. Iemand probeert in elk geval iets te verkopen, zoveel moge duidelijk zijn. Aangezien ik zelf ook een commerciële webshop heb en ik zelf ook zoveel mogelijk probeer te verkopen natuurlijk, bedacht ik me dit ook maar eens uit te proberen, ik wist alleen niet hoe. Vrienden van me, die er wel wat meer ervaring in hebben dan ik, zeiden me dat backlinks inkopen een heel goed begin is. Ze tipten me ook naar een website waar je de backlinks inkopen in pakketten kunt doen, wat het veel meer behapbaar en bovendien meer controleerbaar maakt. Ik heb het zelf natuurlijk ook gemonitord op basis van de onderwerpen die we afspraken en ik heb gezien dat ik enkele posities ben gestegen, wat ik echt al een fantastische start vind!