G4S Safety solution doet alles voor jouw veiligheid

G4S Safety solution

Ik werk graag samen met het bedrijf G4S Safety solution. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in veiligheid en alles wat daar mee te maken heeft. Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst bij hen terecht via een goede vriend van mij. Hij had hen namelijk ingeschakeld om een evacuatieplan te maken voor zijn bedrijfspand. Door hem bedacht ik bij mijzelf dat ik dat eigenlijk ook moest doen voor mijn kantoor. Het kan namelijk zo maar zijn dat er bijvoorbeeld een heftige brand uitbreekt. Als baas ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor mijn werknemers. Ik wil daarom dat zij op een zo snel en veilig mogelijke manier naar buiten kunnen gaan.

Veiligheid

 

G4S Safety solution raad ik zeker aan

Om te kijken wat G4S Safety solution voor mij zou kunnen betekenen op het gebied van veiligheid besloot ik contact met hen op te nemen. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en vroeg of hij mij ergens mee kon helpen. Samen met hem plande ik een afspraak in. Een aantal dagen later stonden er twee medewerkers van het bedrijf voor mijn neus. Hun bekeken mijn pand en maakte allerlei aantekeningen. Het is erg belangrijk dat zij langskomen, zo kunnen zij daarna direct beginnen aan een plan. Ik kon duidelijk zien dat deze twee mannen verstand van zaken hadden, want echt elk klein hoekje bekeken ze. Veiligheid

 

Aan elk detail gedacht

Enige tijd nadat G4S Safety solution langs was geweest kwamen zij met een evacuatieplan. Het hele plan was ontzettend uitgebreid en er was echt aan elk detail gedacht. Ik ben erg blij dat ik ervoor gekozen heb om dit te laten maken. Op deze manier weet ik zeker dat iedereen mijn pand op een veilige manier kan verlaten tijdens een noodgeval. Ik raad daarom zeker aan om ook eens contact met het bedrijf op te nemen om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen.