Glasfolie aanbrengen op jouw kantoorpand

glasfolie aanbrengen

Glasfolie aanbrengen op de ramen van jouw kantoorpand heeft vele voordelen. Zelf heb ik het een half jaar ook laten doen en ik ben er nog steeds heel erg blij mee. De reden waarom ik het in eerste instantie heb laten doen, was omdat ik meer privacy wilde creëren op die manier. Mijn kantoorpand ligt namelijk aan een drukke weg en door de grote ramen is makkelijk naar binnen te kijken. Een bijkomend voordeel is dat mijn personeel nu ook minder afgeleid wordt. Naast dat het voor meer privacy zorgt, bespaard het mij ook nog eens energie. Dat komt omdat het folie het pand beter isoleert.

Ramen

Glasfolie aanbrengen door professionals

Glasfolie aanbrengen zal ik zeker door professionals laten doen. Het is namelijk een hele klus en het is moeilijker dan het lijkt. Er moet namelijk helemaal geen lucht meer onder zitten en alles moet heel strak zitten. Het zou zonde zijn als jij investeert in folie en het dan niet mooi aangebracht wordt. Daarom heb ik gekozen voor het bedrijf Luna Glass Tinting. Over hen heb ik een heleboel goede verhalen gehoord. Een vriend van mij raadde het een tijd geleden ook al aan mij aan. Nu ik zelf met hen heb samengewerkt , kan ik zeker bevestigen dat zij een heel fijn bedrijf zijn.Ramen

 

Zij doen ook autoramen

Glasfolie aanbrengen doet het bedrijf niet alleen op gebouwen, maar ook op autoramen. Het eindresultaat van de ramen in mijn bedrijfspand was heel erg mooi. Daardoor besloot ik ook gelijk mijn ramen van mijn auto te laten doen. Ik vind het namelijk niet prettig als andere mensen op de weg mijn auto in kunnen kijken. Ook dat werd heel mooi gedaan. Het bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring en zij bieden tot wel 16 jaar garantie. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.