Kartonnen dozen op maat voor mijn eigen bedrijf

Kartonnen dozen op maat

Kartonnen dozen op maat Een tijdje geleden ben ik mijn eigen bedrijf gestart en hiervoor ben ik op zoek gegaan naar kartonnen dozen op maat. Al vanaf dat ik erg klein ben houd ik ervan om dingen in elkaar te knutselen. Vroeger deed ik hier nog niets mee en gaf ik het vaak gewoon cadeau aan familieleden. Op een gegeven moment begon ik te merken dat mensen ook naar mij toe kwamen met interesse om het te kopen. Toen ben ik erover gaan denken om iets voor mijzelf te beginnen. Na een tijdje getwijfeld te hebben, heb ik deze stap toch genomen. Ik had immers niets te verliezen, dus ik schreef me in bij de kamer van koophandel.

Hier kocht ik kartonnen dozen op maat

Om mijn handwerk goed te kunnen verzenden ging ik op zoek naar kartonnen dozen op maat. Ik zou het natuurlijk ook in plastic verpakkingen kunnen doen, maar dan is de kans dat er iets stuk gaat groter. Om dat te voorkomen ben ik hier online naar gaan zoeken waarbij ik al snel uitkwam bij Dozenstampers. Het viel mij direct op dat het assortiment erg groot is, dus daarom wist ik eigenlijk meteen wel dat ik hier moest kunnen slagen.

Een goede investering

Kartonnen dozen op maat

Inmiddels heb ik mijn kartonnen dozen op maat al een tijdje in gebruik. Het werkt heel erg goed en iedereen die ik iets opstuur, geeft aan het helemaal heel te ontvangen. Daar ben ik ongelofelijk blij mee, want dat is de reden dat ik hiervoor heb gekozen. Daarnaast vind ik het erg fijn dat de kosten hiervan laag liggen, want als je een grote hoeveelheid koopt krijg je korting. Mocht jij naar iets soortgelijks op zoek zijn, dan kan ik je zeker aanraden om hier eens een kijkje te nemen. Door hun uitgebreide aanbod weet ik zeker dat je hier kunt slagen!