Kerstpakket kwijt, gelukkig net op tijd gevonden

Kerstpakket kwijt, gelukkig net op tijd gevonden

Mijn broer was zijn kerstpakket kwijt en hij was helemaal overstuur. Ik vond het zielig om te zien. Mijn broer heeft autistische trekken, als er dingen veranderen kan hij daar erg van slag van zijn. Zo ook zijn kerstpakket. Hij werkt nu al een paar maanden bij dit bedrijf en ze vinden hem allemaal fantastisch. Dit doet mijn broer goed, hij wil echt het beste van zichzelf laten zien. Maar hij vond het ook allemaal wel spannend hoor, vooral sociaal contact, maar gelukkig weet het bedrijf dit en gaan ze hier goed mee om. Ik ben een keer een dag meegelopen en dit was erg leuk om te zien, hij heeft echt vriendelijke collega’s en ik kan inderdaad echt zien dat hij zijn werk goed doet. Maar goed, het kerstpakket, hij was er erg blij mee. Hij kende volgens mij nog niet het idee van een kerstpakket en zag dit echt als een heel groot cadeau. Hij had het even op de trap gezet in het kantoor en toen hij terug kwam was het kerstpakket verdwenen. Hij durfde dit niet te zeggen en is toen zonder kerstpakket naar huis gegaan. Toen ik dit hoorde zei ik tegen hem dat hij even het bedrijf moest bellen nu het nog kon. Hij durfde eerst niet, maar ik heb hem flink aangespoord. Uiteindelijk belde hij en vroeg hij of er nog een kerstpakket ergens lag. Dit was gelukkig wel zo, ze hadden een kerstpakket gevonden en bij de balie gezet. We konden alleen nog maar een half uur het kerstpakket ophalen, anders sloot het gebouw twee weken lang. Daar had ik persoonlijk geen zin in, maar omdat ik zag hoeveel het mijn broer deed zijn we toch maar even langsgereden. Als een kind zo blij, was hij op de terugweg. Zijn kerstpakket was weer terug.