Maak een uniek setje

aanstekers bedrukken

Aanstekers hoef je natuurlijk niet altijd alleen te geven, je kunt samen met andere leuke geschenken er ook een leuk setje van maken. Of cadeau geven aan je klanten wanneer zij een bestelling hebben gedaan, met aanstekers bedrukken kun je hier prima op inspelen. Een bijpassende tekst bij een bestelling is ideaal, en je klanten zullen het zeker waarderen. Op de website van aanstekers.nl zijn er vele verschillende aanstekers waaruit je kunt kiezen om te bedrukken.

aanstekers bedrukken

Profiteer als winkelier

Heb je een eigen winkel dan kun je ook profiteren van aanstekers bedrukken, je maakt namelijk op een eenvoudige manier de naam van je winkel bekend onder een groter publiek. Omdat de aanstekers bij aanstekers.nl niet duur zijn, is het een relatief kleine investering voor je bedrijf. Een aansteker cadeau geven bij een klant is een klein gebaar, maar zal gewaardeerd worden en je naam profiteert er ook zeker van. Laat de naam van je winkel erop drukken en iedereen weet je direct te vinden.

Ook andere producten

Naast aanstekers bedrukken heeft de webshop van aanstekers.nl ook nog andere leue producten om weg te geven, sigarettendoosjes en lucifers zijn ook in het assortiment opgenomen. Deze kun je ook leuk laten bedrukken met het logo van je bedrijf of een leuke tekst, doe er een asbak bij uit de shop en je hebt een compleet setje om weg te geven op beurzen en evenementen. Op ieder cadeau uit de set is het mogelijk iets anders te drukken, zo heb je een leuk creatief setje.