Voor kwalitatieve en goede metalen pennen ga je naar Promopen.nl

metalen pennen

Bent u op zoek naar metalen pennen om te laten bedrukken? Promopen heeft het voor u! Met een groot assortiment luxe, metalen pennen kunt u zeker de juiste pen vinden. Al sinds een aantal jaar heeft Promopen ervaring met het bedrukken en verkopen van luxe, unieke en metalen pennen. Onze webshop heeft ook een showroom. Deze is gevestigd in Elst, provincie Gelderland. Hier kunnen wij samen met u verschillende opties en kleuren bekijken.

metalen pennenWaarom pennen bedrukken?

Pennen zijn dé ideale manier om de naam van uw bedrijf naar buiten te brengen. Pennen worden veel gebruikt en bijna nooit weggegooid, alleen als deze niet werkt of kapot is. Penne worden vaak opnieuw gebruikt door dezelfde en andere personen. Op deze manier is uw bedrijfsnaam vaak bij mensen te zien. Een visitekaartje bijvoorbeeld wordt nauwelijks hergebruikt of naar om gekeken. Dit maakt het bedrukken van pennen erg interessant. Om bijvoorbeeld een relatie met enkele klanten of partners te onderhouden kunt u ervoor kiezen een pen van metaal of met sylus te laten bedrukken. Dit is een mooi en stevig geschenk.

 

Contact met Promopen

Heeft u vragen voor ons over het bedrijf, metalen pennen of een van onze artikelen? Neem gerust contact met ons op. Op de website is een contactformulier te vinden, hier antwoorden wij doorgaans binnen 24 uur op. Wij nemen naast de grote aanvragen ook kleine aanvragen aan, zo kunnen wij u helpen bij het promoten van uw bedrijf.