Uw bedrijfsvoering heeft baat bij MiKi Business Software

Ik wilde van het moment gebruikmaken de lezer van dit blog te wijzen op enkele handigheidjes die ik in de afgelopen tijd heb leren kennen en waar ik dankbaar gebruik van maak. Ik denk dat wij als (startende) ondernemers allemaal wel iets van elkaar kunnen leren en dat enkele handige tips nooit weg zijn, en daarom wilde ik vandaag inzoomen op een ontdekking die ikzelf ook nog maar recentelijk heb gedaan, namelijk de praktische ondersteuning die ik van MiKi Business Software heb mogen ontvangen. Ik kan het de lezer van harte aanbevelen eens naar de website van MiKi Business Software te surfen en zich in te lezen over de hier beschikbare informatie, en eens te kijken naar wat er in uw eigen situatie wellicht geschikt is. Ikzelf sta aan het hoofd van een bedrijf in het MKB segment en heb gekozen voor de software van King, die via de website van MiKi Business Software te verkrijgen is. Ik heb bijvoorbeeld het pakket King Factureren aangeschaft en ben enorm te spreken over de toevoeging die dit aan mijn bedrijf heeft gegeven. Het heeft de voorheen zo omslachtige methode, die ikzelf ooit had bedacht en geïmplementeerd, namelijk enorm versoepeld. Geen onoverzichtelijke boekhouding meer nu, maar handige software die direct de facturen aanmaakt, die ik ook weer direct kan mailen naar mijn klanten. Het is direct gekoppeld aan mijn eigen boekhouding en zodoende is de facturatie altijd up to date en altijd tijdig en netjes geregeld. Dat heeft me heel wat werk uit handen genomen! Onlangs heb ik ook King Logistiek aangeschaft, dat ik as we speak aan het installeren ben – geloof me, elke digibeet kan ermee uit de voeten. Het geeft een enorm voordeel alles gestroomlijnd te hebben met deze softwarepakketten, wat een verschil met voorheen!