Postma Kunststof Tanks

Postma Kunststof Tanks

Bij Postma Kunststof Tanks heb je een enorme keuze. Omdat wij op zoek waren naar een septictank, waren wij bij dit bedrijf uitgekomen. Hier is het namelijk mogelijk om een juiste tank en formaat te vinden. Kom je er niet uit, dan kan een medewerker helpen.

Wij zijn druk aan het verbouwen binnen ons bedrijf. Zo worden de toiletten en de kantine als eerste aangepakt. Dat mag onderhand wel, want deze bestaan al meer dan 25 jaar. Onderhand bijna antiek. De werkzaamheden binnen ons bedrijf van onze medewerkers blijft gewoon doorgaan. Wel moest er iets geregeld worden dat iedereen normaal naar het toilet kon gaan. Gelukkig was dat al goed geregeld, het enige wat ontbrak was een tank waarmee je het toilet door kan spoelen. Postma Kunststof Tanks

Geslaagd bij Postma Kunststof Tanks

Omdat ik meer van het regelen was, werd er aan mij het verzoek gedaan om ervoor te zorgen dat er een septictank geregeld werd. Gelukkig had ik al eerder over het bedrijf gehoord waar je dit allemaal kan kopen. Meteen ben ik hier heen gegaan en heb een medewerker mij de verschillen van de tanks uit laten leggen. Er is mij verteld dat je een model van 1000 en 1500 liter alleen geschikt is voor toiletafvoer. Daarbij moet je rekening houden dat er geen vochtig toiletpapier of ander vast materiaal hierin wordt gegooid, dit kan namelijk verstopping veroorzaken.

Inmiddels zijn onze nieuwe toiletten klaar voor gebruik. De tijdelijke toilet heeft bijzonder goed zijn functie gedaan. Dankzij het bedrijf waar wij deze tank vandaan hadden heeft iedereen zijn behoefte kunnen doen.

Wil jij meer informatie hebben over de mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, neem dan een kijkje op hun website. Tevens bestaat er een mogelijk van het huren van een tank. Dit kan je ook allemaal lezen op de websitePostma Kunststof Tanks