Veilig werken dankzij www.virus.nl

Veilig werken dankzij www.virus.nl

Mijn bedrijf groeit als kool. Ongeveer vijf jaar geleden ben ik in mijn eentje op mijn zolderkamer begonnen. Jaren hard werken heeft geresulteerd in een flinke uitbreiding van mankrachten. Van eenmanszaak ben ik inmiddels gegroeid naar een bedrijf met tien medewerkers. Je begrijpt dat de zolderkamer dus niet meer voldoet. Drie jaar geleden ben ik dan ook verhuisd naar een groot bedrijfspand aan de rand van het centrum. Ik heb hier een grote ruimte waar twaalf werkplekken zijn. Mijn medewerkers hebben allemaal hun eigen pc waar ze dagelijks hard op werken. Binnen ons bedrijf speelt het internet een belangrijke rol. Het is dus van groot belangrijk dat we ons veilig  op het wereldwijde web kunnen begeven. Om deze reden heb ik destijds een abonnement genomen bij www.virus.nl. Dit abonnement beschermt alle computers binnen het bedrijf tegen bedreigingen van het internet. In principe hoefde ik zelf niks te doen. De mensen van www.virus.nl hebben al onze computers beschermd tegen een vast maandbedrag. Hoe meer computers dat je laat beschermen, hoe goedkoper het wordt. Ik ben zeer te spreken over de service van www.virus.nl. tijdens de looptijd van het abonnement heb je volledige garantie op de geleverde software. Voor vragen of onduidelijkheden zijn ze altijd goed bereikbaar. zowel telefonisch als online. Ik kan ieder bedrijf aanraden om met www.virus.nl in zee te gaan. Mijn bedrijf kan in ieder geval veilig doorgroeien.