Wanneer transferpersen een goede investering zijn voor je bedrijf

transferpersen

Met een transferpers kun je van alles doen voor je branding. Toch is de kans dat je nog niet eens wist dat deze term bestond. Heb jij een fabriek of groot bedrijf en vind je de branding van je bedrijf heel belangrijk? Dan zijn transferpersen wellicht geen overbodige luxe. Ontdek hier of je zo’n handig apparaat nodig hebt.

Wat doet een transferpers?

Wat een transferpers doet, is in feite heel simpel. Toch zijn er nog veel mensen die niet weten dat juist dit apparaat die vrij bekende handeling uitvoert. Een transferpers – dit noemen we trouwens ook wel hittepers – is een pers waarmee je allerlei producten kunt bedrukken met je eigen ontwerp. Dat gebeurt door middel van warmte en dat is dan ook waar de naam vandaan komt. Het uiteindelijke proces is natuurlijk gecompliceerder dan dit maar de details heb je niet nodig om te begrijpen wat deze machine voor je bedrijf kan doen. 

transferpersen

Wanneer je de transferpersen goed kunt gebruiken

Verkoop jij een product, groot of klein, en verkoop je dit veel? Dan is er een kans dat je tot nu toe voor de branding en het bedrukken van een logo op je verpakking altijd bij een extern bedrijf aanklopte. Wat nu als ik je zou vertellen dat het niet nodig is om dit uit te besteden? Dat je met een goed functionerende transferpers deze taak binnen seconden zelf kunt uitvoeren als het goed is? Waarom zou je zoiets dan nog uitbesteden? De transferpers is natuurlijk ook door jou of een van je medewerkers te besturen, je moet alleen even weten hoe het werkt. Uiteindelijk kun je dan al jouw verpakkingen maar ook bedrijfskleding, mokken, promotiemateriaal en andere producten voorzien van je eigen ontwerp. Dat kan een logo zijn maar ook iets anders, zoals de leus van een reclame die je uitbrengt.