Waterflesjes bedrukken voor op kantoor

Ik heb erg veel meegemaakt op het gebied van zaken doen, en als ik iemand er mee kan helpen dan doe ik dat erg graag. Mijn broer bijvoorbeeld, hij heeft een eigen bedrijf en hij vraagt mij regelmatig om hulp. Ik vind het altijd super leuk om hem te helpen en ik merk altijd dat hij er echt wat aan heeft. Pas geleden vroeg hij mij weer om advies en uiteraard stond ik klaar voor hem. Hij vertelde me dat hij altijd dure frisdrank voor zijn werknemers koopt en dat hij hier op wilde bezuinigen. Hij wilde hier een oplossing voor hebben, hij wilde natuurlijk wel drinken hebben voor iedereen maar er moest wel op bezuinigt worden. Hij vroeg mij om een goede oplossing en ik had nog wel een goed idee voor hem. Ik had altijd waterflesjes voor mijn werknemers, en weetje wat het leukste is? Ik liet de waterflesjes altijd bedrukken, mijn gegevens en het logo van mijn bedrijf kwamen op de flesjes te staan.

Waar kan je dit het beste doen?

Waterflesjes bedrukken deed ik altijd via de website van Maxilia, hier kan je voor een leuke prijs je waterflesjes bedrukken. Toen ik dit aan mijn broer vertelde was hij meteen enthousiast, we hebben de waterflesjes meteen besteld en inmiddels heeft hij ze al. Lijkt jou dit ook interessant? Neem dan snel een kijkje op de website!