WBSO subsidie aanvragen

WBSO subsidie

Het is mogelijk om een WBSO subsidie aan te vragen. Dit is een fiscale regeling die is toegekend door het Ministerie van Economische Zaken, om de ontwikkeling van technische innovatie te bevorderen. Bedrijven die een S & O verklaring hebben kunnen deze aftrek aanvragen.

Via de website van TDW Advies is het mogelijk om te kijken of jouw bedrijf of onderneming ook in aanmerking kan komen van een subsidiemogelijkheid. Onder het kopje subsidiescan kan je al snel zien of je ervoor in aanmerking kan komen. Zodra je alle gegevens hier hebt ingevuld kan je zien welke subsidie je aan kan vragen. Op deze manier loop jij geen geld mis.

Vraag ook de WBSO subsidie aan

Via TDW Advies is het mogelijk om een dergelijke subsidie aan te vragen. Zij weten als geen ander welke wegen er bewandeld moeten worden om in aanmerking te kunnen komen van zo een subsidie fonds. Behalve de scan die je op deze website kan vinden, is het ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met dit bedrijf. Dankzij deze hulp heeft ons bedrijf hier flink veel profijt van kunnen halen. Want er waren nog een paar fondsen waar wij een beroep op konden doen. Hierdoor kregen wij een nog groter bedrag die wij in konden zetten om onze onderzoeken verder uit te breiden.