Wegwerpservies online bestellen

Packaging Direct

Voor verschillende gelegenheden kan je bij Disposabledirect.nl disposables halen. Dit is ontzettend handig en scheelt vaak ook in tijd. Na de werkborrel of de verjaardag kan je alle disposables in één keer opruimen en je zit daarna niet met een grote afwas. Niet alleen voor glazen kan je hier terecht, maar gelijk voor het hele servies. In het menu zie je direct wat je hier allemaal kan verkrijgen zodat je weet wat je daarna kunt aanklikken. Het handige van online bestellen dat het verder geen tijd kost om naar de winkel te gaan. Wil jij duswegwerpservies online bestellen? Neem dan een kijkje bij Disposabledirect.nl.

Het assortiment van Disposabledirect.nl

Bij Disposabledirect.nl kan je niet voor een aantal soorten servies terecht, maar er is ontzettend veel keuze. Zo is er van een bepaald soort glas al veel keuze. Zo heb je plastic bierglazen, maar ook champagne glazen of voor fris. Het is dus maar net wat je zelf nodig hebt. Dit geldt ook voor verschillende borden of plastic bekers. Dit servies kan je daarna ook nog helemaal naar wens laten bedrukken. Dit kan je doen met een bepaald thema of logo, geheel naar jouw idee. Het kan alleen niet meer dan 6 kleuren bevatten. Stuur dus zelf je afbeelding op of laat hun een ontwerp maken wat vervolgens bedrukt wordt op jouw gekozen producten.

Hoe gaat het verder in zijn werk?

Alle disposables zijn verder van goede topkwaliteit en zullen niet na één keer vasthouden al kapot zijn. Ben je dus bezig met het organiseren van een evenement? Dan kan je deze disposables daarvoor goed gebruiken. Ze zijn allemaal te bestellen in grote hoeveelheden en zijn voor een goede prijs verkrijgbaar. Wanneer je jouw bestelling plaatst voor 13:00 uur dan zul je ze de dag erna al in huis ontvangen. Handig voor wanneer je last minute toch nog wat disposables nodig hebt. Bij een bedrag van €200,00 kan je zelfs al profiteren van een gratis verzending dus dat is al helemaal de moeite waard.