WPhandleiding.nl voor wanneer je hulp nodig hebt

WPhandleiding.nl

WPhandleiding.nl gaf mij net dat steuntje in de rug die ik nodig had. Zeker wanneer je er geen kaas van hebt gegeten dan is een eigen website maken nog best lastig. Je ziet die reclames wel op tv voorbij komen, waarbij ze zeggen dat je je eigen website binnen een aantal minuten kan maken. Dat kan ook wel, maar vaak zien ze er niet mooi uit of je hebt de zoveelste kopie. Daarom dacht ik even mijn eigen website te maken. Met nadruk op even.

Wordpress

Stap voor stap met WPhandleiding.nl

Aangezien WordPress erg veel wordt gebruikt, dacht ik daarmee ook mijn website te maken. Zoals je wellicht kunt raden verliep dit niet zo af als ik had verwacht. Helemaal wanneer je WordPress voor het eerst ziet dan is het aardig overweldigend. Bovendien had ik ook geen idee hoe ik moest beginnen. Na tien minuten rondkijken was ik eigenlijk al gestrand. Er moest vast wel iets zijn wat me kon helpen. Met behulp van Google ging ik opzoek naar tips en trucjes. Hierbij moet ik wel zeggen, je vindt een hele hoop. Van plugins tot tips voor developers. Het is er allemaal. Zo kwam ik ook op mijn beginnershandleiding.

Diensten

Een eigen website

Naast een hoop blogs kwam ik ook op WPhandleiding.nl. Zij bieden je diverse handleidingen aan, voor zowel beginners als ervaren WordPress gebruikers. Persoonlijk vind ik de schrijfstijl erg prettig. Het wordt niet in compleet Jip en Janneke geschreven, maar het is wel laagdrempelig. De stappen zijn daardoor goed te volgen, waarbij de afbeelding natuurlijk voor de nodige ondersteuning zorgen. Zo had ik niet het gevoel dat ze van de hak op de tak gingen of punten onbesproken lieten. Met enige ondersteuning heb ik het dus voor elkaar gekregen om een eigen website te maken. Mocht jij ook een eigen website willen maken dan is WPhandleiding.nl geen verkeerd punt om te beginnen.