Zzp factoring, is waar ik een goede ervaring mee heb

Facturatie

Zzp factoring, is echt een verademing. Waarom? Omdat het je een hoop moeite scheeltt, tijd en je kunt ervan uit gaan dat je altijd je factuur betaalt krijgt. Hoe het werkt? Heel simpel en hiervoor verwijs ik je door naar de website, finqle.nl. Omdat ik dit adres als goede tip kreeg van iemand uit mijn omgeving. Bracht dit mij op het idee om deze tip weer door te geven aan de lezer van dit blog.

Zzp factoring is zo aantrekkelijk omdat je binnen 24 uur je verkoopfactuur voldaan hebt. Dit klinkt misschien wat onwaarschijnlijk maar toch kun je deze woorden letterlijk van mij aannemen. Want het werkt als volgt, je kunt jouw factuur aan de debiteur uploaden via de website van Finqle. Hier kun je jouw factuur declareren omdat Finqle deze als het ware van je inkoopt. Finqle zal ervoor zorgen dat jij jouw factuur binnen een dag krijgt uitbetaalt.

Zzp factoring

Zzp factoring betekent nooit meer wachten op je verdiende geld

Zzp factoring houdt eigenlijk in dat je niet meer op je geld hoeft te wachten. Want wanneer Finqle de factuur van je overneemt, zijn de zorgen om de betaling van je debiteur van dit bedrijf. Want jij hebt je geld al ontvangen en dit betekent dat je zorgeloos verder kunt gaan met ondernemen.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan zelf maar eens een kijkje op de website, je zal al snel zien dat ik niets teveel heb gezegd. Hier kun je direct ook jouw debiteurenbeheer overdragen. Er zitten geen risico’s aan verbonden. En als zzper kun je je niet veroorloven om zonder inkomsten te zitten en daarom kan ik niet meer zonder deze methode omdat ik nu echt de zekerheid heb. Ben jij ook tevreden over de diensten van dit bedrijf? Laat dan ook jouw reactie achter in een blog.

facturatie